ΣΧΕΤΙΚΑ

Σ’ αυτή την ιστοσελίδα, συγκεντρώνουμε όλους τους μικρούς δημιουργούς θαυμάτων από όλη την Ελλάδα!..

Όλους εκείνους τους οραματιστές, τους τολμηρούς, τους πρωτοπόρους, που υλοποιούν κάποιο όνειρο ζωής!.. Τους «μικρούς” που έχουν προσωπικότητα, έργο και αποτέλεσμα, αλλά δεν έχουν τα μέσα και τις δυνατότητες που έχουν οι μεγάλες εταιρίες για να προβληθούν και να γνωστοποιήσουν στο ευρύ κοινό τα προϊόντα τους, τη δουλειά τους, τις ιδέες τους,..

Δημιουργούμε μια μόνιμη αγορά, όπου οι άνθρωποι που αγαπούν την ομορφιά και τη γοητεία της μικρής παραγωγής, θα μπορούν να βρίσκουν και να επικοινωνούν με τους μικρούς θαυματοποιούς και βέβαια να προμηθεύονται τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν,..
Μια απαραίτητη διευκρίνιση: Ο όρος «μικροί”, δεν σημαίνει ένα συγκεκριμένο μέγεθος επιχείρησης,.. Τον χρησιμοποιούμε απλά και μόνο για να αποκλείσουμε από τούτο τον κατάλογο εκείνες τις τεράστιες επιχειρήσεις που κυριαρχούν, όχι πάντα λόγω ποιότητας, στην αγορά,..

Γιάννης Γούτης

Δημοσιογράφος 

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και περιηγηθείτε στις προτάσεις μας για να βρείτε τα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις και στις ανάγκες σας!..

2 Comments

  1. Ο/Η mary λέει:

    θελω ναενημερωνωμαι ευχαριστω

    1. Ο/Η Γιάννης Γούτης λέει:

      Μπείτε στη σελίδα Επικοινωνία και στείλτε ένα μήνυμα εκεί που λέει «αφήστε μια απάντηση”, τσεκάροντας την ένδειξη «Θέλω να ενημερώνομαι για νέα άρθρα μέσω email,..

Comments are closed.